La tesi doctoral de Maria del Mar Escalas sobre la reforma de la capella del Santíssim de Miquel Barceló a la Catedral de Mallorca

El dia 18 de juny de 2021 va tenir lloc a la UIB la defensa de la tesi de Maria del Mar Escalas Martín, titulada La reforma de la capella del Santíssim de la Catedral de Mallorca. Antecedents i conseqüències de la intervenció de Miquel Barceló, dirigida per la doctora Mercè Gambús Saiz.

Al Diari de la UIB han publicat la notícia, en què hi podreu trobar més informació sobre el contingut d'aquesta investigació.

Presentació del llibre “Evolució constructiva de la Catedral de Mallorca. Història, tècniques i materials en els llibres de fàbrica (1570–1630)”, de Miquel Ballester Julià

El divendres 11 de setembre es presentarà a la Catedral el llibre Evolució constructiva de la Catedral de Mallorca. Història, tècniques i materials en els llibres de fàbrica (1570–1630), de Miquel Ballester Julià, membre del grup CPAR (vegeu el seu currículum a la nostra pàgina).

Presentació del llibre sobre les pintures murals del claustre de Sant Bonaventura a Llucmajor

El dia 14 de maig del 2019 es va presentar el llibre Les pintures murals del claustre franciscà de Sant Bonaventura de Llucmajor, Mallorca. De la restauració a la interpretació, amb Mercè Gambús i Miquela Forteza al capdavant. La publicació es compon d'un conjunt d'aportacions de l’equip de treball que va intervenir en el procés de restauració integral del claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor.

Van aparèixer notícies a diferents canals que explicaven aquest esdeveniment, com Diario de Mallorca o la mateixa UIB.

A continuació hi